Phone: +66 02 287 3099   

BANK OF AYUDHAYA (CANTEEN & OUTDOOR GARDEN)

bay1
bay2
bay3
bay4
bay5
bay6
bay7
bay8
bay9
bay10
bay11
bay12
bay13
bay14
bay15
bay16
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
  • Owner: Bank of Ayudhaya
  • Type: Commercial Building
  • Location: Bangkok, Thailand
  • Year: 2012
  • Design Area: 1,800 sq.m.
Bank of Ayudhya need a new fresh look for management team and staff canteen on 8th-9th floor at their Head office building. Management group is extremely concern about their staff hospitality and need to create modern organization spirit and relationship. Yellow and grey are corporate identity of this bank, thus we try to use this color to create bank spirit and unity. We think this is not only the staff canteen for breakfast and lunch, but it could be all day F&B where staff can use this space for meeting and brainstorming. In other word, Café space and meeting place are sound better than staff canteen. This all day F&B is located in 2 parts of the building which are connected by 4 meters width walkway so we define area in front of this all day F&B as an Café and snack area. Long counter bar is created at both side of the walkway where staff can enjoy their time with the direct Chaophraya river view and it becomes a connecting space to main F&B booth and dining table at the back area. Management dining room is located in café and snack area which can be adjusted to be a big meeting room for conference. In this room flipping glass panel was selected in order to connect the room with café area which can be used as a huge space for staff party or announcement area for management team. The big screen LCD panel was set in this sitting area to make communication between staff and also to the customer. This café and snack area is connected to the court outside where the wood deck with roof and pot garden were created for staff to sit outside and take a fresh air especially relax time after work. We call this area as “oasis area”. After this area is launched, we found many group of staff sit in and brainstorm their idea with friendly atmosphere that is how a team spirit is created.
Share this page:
Contact Us

Please prove you're human: 

Our Clients